Presentació del llibre "La caçadora de masies" de Marta Lloret, avui a l'Arxiu Municipal

Última revisió 24-11-2023 12:21
24/11/2023

L'Arxiu Municipal, en col·laboració amb l'editorial Columna Edicions, organitza la presentació del llibre "La caçadora de masies" de la directora de la Fundació Mas i Terra, Marta Lloret. L'acte tindrà avui divendres a les 19:30 h a la Sala Joaquim Garriga de l'Arxiu Municipal.

L'autora del llibre va ser l'encarregada d'elaborar el Mapa del Patrimoni Local de Malgrat de Mar, en un projecte que va comptar amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament.

Marta Lloret és llicenciada en Humanitats i directora de la Fundació Mas i Terra, feina que compagina amb el projecte Masiaire, en què busca masovers per a masies que estan deshabitades, amb la voluntat de recuperar-les i evitar-ne la desaparició. Va ser una de les autores del llibre Masies de Barcelona, que va tenir una exposició homònima al Palau Robert. Molt conscient del valor del patrimoni rural del país i de l’abandonament progressiu que pateix, des de l’any 2019 comparteix fotografies de les masies que documenta a les xarxes socials, sota el nom de La Caçadora de Masies

Marta Lloret en una imatge d'arxiu.
Marta Lloret en una imatge d'arxiu. Foto: Vilaweb.