Plantats 60 arbres nous al poble

Última revisió 28-01-2022 13:23
28/01/2022

El servei municipal d'Espais Verds va plantar el passat mes de desembre 87 arbres, dels quals 27 van ser per substituir de malmesos, i 60 de nous. L'arbrat de Malgrat de Mar té 4.948 exemplars. 

Durant el passat mes de desembre de 2021, el Servei d'Espais Verds va realitzar els treballs de plantació de 87 arbres: 27 exemplars de reposició per substituir d'altres que havien patit accidents, greus agressions, bretolades, suposaven un problema de seguretat o de funcionament del sistema de reg, entre d'altres motius, i per això van haver de ser talats o bé van morir l'últim any. També es van plantar 60 arbres nous a diferents indrets del poble. 

El cap del servei municipal d'Espais Verds, Carles Garcia, ha explicat que aquestes plantacions han estat dissenyades amb l'objectiu de poder augmentar els beneficis que ens ofereixen els arbres per al benestar i la salut de les persones. "Per tenir ombra i frescor durant els mesos més calorosos i per millorar la qualitat de l'aire per la captura de partícules contaminats de l'atmosfera", ha afegit. Carles Garcia també ha apuntat que "també és cert que la caiguda de fulles i fruits poden provocar molèsties i els seus pòl·lens poden produir-nos al·lèrgies". "Però, els seus beneficis són molt importants i és per això que, any rere any, realitzem campanyes de reposició i noves plantacions", ha detallat.

En relació a les espècies que s'han plantat, Carles Garcia ha afirmat que "són les que creiem poden adaptar-se millor a les condicions i espais".

 

 

Si voleu consultar els arbres que hem plantat en aquesta campanya i conèixer més sobre el patrimoni arbori i la seva gestió, ho podeu fer a la pàgina web d'espais verds.