Panells informatius a 7 edificis catalogats com a Béns d'Interès Local

Última revisió 12-12-2019 10:50
30/05/2019

L'Ajuntament ha col·locat panells informatius a 7 edificis catalogats com a Béns d'Interès Local: Ajuntament, Peixateries Velles, Ca l'Arnau, Biblioteca La Cooperativa, Església Parroquial de Sant Nicolau i Escola Mare de Déu de Montserrat. Aquesta acció va ser proposada i votada en el pressupost participatiu 2018.

La proposta que va tirar endavant el pressupost participatiu de l'any passat indicava la col·locació d'entre 15-20 panells informatius als edificis catalogats com a Béns d'Interès Local. L'objectiu és fer visible la informació bàsica de l'edifici i la seva història, i d'aquesta manera, posar-lo en valor i alhora donant-lo a conèixer als malgratencs i malgratenques i també a les persones que visiten el poble.

Els panells a més del text informatiu inclouen codis QR per tal d'obtenir una informació ampliada de l'element patrimonial. L'actuació ha estat conjunta entre l'Arxiu Municipal i les regidories de Participació Ciutadana i Patrimoni.

Avui s'han instal·lat 7 però la intenció és col·locar-ne més a altres edificis emblemàtics de Malgrat de Mar. El pressupost d'aquesta proposta del pressupost participatiu per col·locar-ne entre 15 i 20 panells és de 17.500 euros.

Panells informatius a 7 edificis catalogats com a Béns d'Interès Local
Panells informatius a 7 edificis catalogats com a Béns d'Interès Local