Organitzen la 1a edició del Videogame party amb videojocs, tornejos i simuladors de realitat virtual

Última revisió 12-12-2019 23:10
13/12/2017

La Regidoria de Joventut organitza la 1a edició del Videogame party els dies 28 i 29 de desembre al Centre Cívic. L'activitat està adreçada a joves i públic familiar i vol millorar l'oferta d'activitat d'oci i temps lliure. A més, en aquesta primera edició la periodista Noemí Guillem oferirà la xerrada "Comunica't amb èxit a l'entorn digital" el dijous 28 de desembre a les 17 h al Centre Cívic.

El Videogame party tindrà 100 metres quadrats i oferirà 5 tornejos oficials: FIFA 18, Mario Kart 8, Formula 1, Dance Central i League of Legends, entre altres. Hi haurà un espai de videojocs amb 8 jocs de darrera generació; una zona de realitat virtual; una zona de realitat PS VR tematitzat; un espai virtual esportiu; una minipista de tennis amb videojocs d'aquest esport; una zona musical amb un miniescenari musical (il·luminació, so i complements i disfresses); una zona de motor virtual; dos simuladors de conducció; una zona arcade; dues màquines arcade originals amb més de 3.000 jocs cadascun; una zona infantil; dos espais de jocs infantil; Río Bravo i Minecraft; una zona de PCGaming.

El Videogame party se celebrarà el 28 i 29 de desembre de 10 h a 13 i de 16 h a 20 h. Les activitats es portaran a terme al Centre Cívic.

Organitzen la 1a edició del Videogame party amb videojocs
Organitzen la 1a edició del Videogame party amb videojocs