Ocupació, Formació i Empresa presenta el Servei Local d'Ocupació als joves del projecte 'Encara'

Última revisió 28-05-2021 12:53
28/05/2021

L'Àrea d'Ocupació, Formació i Empresa continua apropant el Servei Local d'Ocupació i els recursos, que ofereix per a la recerca de feina, als joves. Aquesta setmana, ha visitat les aules del projecte 'Encara' per presentar-los les accions que es porten a terme des d'aquest servei i que els pot ser útil per trobar feina. 

Durant la primera sessió, es va informar sobre el Servei Local d’Ocupació i les accions que ofereix: entrevista inicial, orientació i assessorament, formació i tallers, club de la feina i ofertes de treball. També es va explicar als joves la importància de les competències transversals per a trobar feina, analitzant allò que cerquen les empreses en un bon treballador.

La segona sessió es va centrar en els requisits per cercar feina -currículum, carta de presentació i canals de recerca de feina- i els recursos que tenen al seu abans per trobar-la -Servei Local d'Ocupació, Servei d'Ocupació de Catalunya, ETTs i webs. En aquest taller, es va subratllar la importància de preparar bé el currículum i fer ús de diferents recursos per a la recerca de feina per assolir un objectiu professional.