Ocupació, Formació i Empresa posa en marxa les jornades adreçades a empreses

Última revisió 06-10-2021 14:22
06/10/2021

L'Àrea d'Ocupació, Formació i Empresa ha iniciat aquest migdia el cicle de jornades adreçades al teixit empresarial amb l'objectiu de donar resposta a les seves necessitats. En la sessió de treball d'avui dimecres hi participen 16 empresaris del municipi. En total s'impartiran tres jornades de temàtica diferent fins al mes de novembre a l'Arxiu Municipal. 

La primera sessió d'avui tracta sobre 'Com aconseguir clients amb la publicitat online' i està adreçada a persones autònomes, emprenedores, empreses responsables de màrqueting, principalment de micro, petites i mitjanes empreses.

La pròxima jornada, porta per títol 'Coneix com tractar les dades personals que té la teva empresa' i pretén ser una eina útil per conèixer com s'han de tractar les dades personals que té l'empresa, des del moment que es recullen fins que es cancel·len. Es donaran a conèixer eines per tal de saber les clàusules que s'han d'incorporar en els documents per l'autorització al tractament i conèixer les mesures a aplicar a l'empresa per tal de garantir la confidencialitat i privacitat de les dades personals que aquesta tracti. Aquesta sessió s'impartirà els dies 19 i 21 d'octubre de 14 h a 16:30 h 

La tercera jornada serà 'Gestiona la teva empresa amb eines gratuïtes d'internet' i es farà els dies 8, 10, 11 i 15 de novembre de 13:30 h a 16:30 h. Aquesta formació donarà una visió global de les diferents eines que ofereix Google per tal que cada participant pugui escollir la que millor s'adapta a les seves necesitats.