Ocupació, Formació i Empresa posa en marxa el curs de peó de mecanitzats

Última revisió 15-11-2021 11:42
15/11/2021

L'Àrea d'Ocupació, Formació i Empresa ha iniciat avui dilluns el curs de peó de mecanitzats, en el qual hi participen 18 persones. Aquesta formació s'ofereix després que les empreses locals dedicades a aquest sector han constatat la manca de personal qualificat. 

Aquesta formació té una durada de 70 hores lectives, deu de les quals seran teòriques i 60 hores seran pràctiques. L'horari del curs serà de dilluns a divendres de 9 h a 13 hores. La formació inclourà càpsules d'orientació laboral per a millorar l’ocupabilitat dels alumnes. La formació es portarà a terme gràcies a la subvenció 'Projectes específics per a la dinamització del mercat de treball local’ de la Diputació de Barcelona i COMASTECH, Centre Politècnic Comas, impartirà les classes.

L'Àrea d'Ocupació, Formació i Empresa porta a terme aquesta acció formativa després de detectar la necessitat de disposar de personal amb coneixements en mecanitzats per part de les empreses del sector que hi en el municipi, a les quals es donarà a conèixer la iniciativa demà en una reunió de treball, per poder comptar amb la seva col·laboració en aquest projecte de dinamització del mercat de treball local.