Obres de millora al carrer Antoni Gaudí

Última revisió 03-09-2021 15:13
03/09/2021

L'Àrea de Territori i Sostenibilitat ha posat en marxa aquesta setmana unes obres per encintar el cantó muntanya del carrer Antoni Gaudí. Les obres s'han adjudicat a Miquel Molas Puigferrer, s'allargaran tres setmanes i tenen un cost de 18.694,50 euros, una xifra que representa una reducció del 25% respecte el pressupost inicial.

Concretament, amb aquesta actuació es delimitarà el carrer mantenint una amplada uniforme de 5 metres que permetrà el pas d’un vehicle i espai per a aparcament tocant a la muntanya.

Amb l’encintat que delimita el carrer els cotxes aparcats tenen una referència d’aparcament. Ara es col·locarà formigó de l’encintat fins a peu de muntanya  amb amplades variables que facilitarà l’obertura de la  porta del conductor dels vehicles aparcats i facilitarà  la neteja de terres i fulles de la muntanya. També s’ha previst eliminar unes roques de pedra que queden al bell mig del carrer , entre els carrers Pompeu Fabra i Pep Ventura.

Entre altres, es farà un tall longitudinal d’asfalt a l’equidistància de 5 metres de la vorera confrontant; s’enderrocarà el paviment asfàltic existent a partir del tall, s’eliminarà la roca existent i es col·locarà voraviu americà ratllat i paviment de formigó.  

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar