Obertes les inscripcions per a la cursa "Avancem per la igualtat" del pròxim 10 de març

Última revisió 22-02-2024 11:23
16/02/2024

La Regidoria d'Igualtat i LGTBIQ ha obert les inscripcions per participar en la cursa "Avancem per la igualtat", que organitza el pròxim 10 de març dins els actes commemoratius del Dia Internacional de les Dones. Sortirà a les 10:30 h de les Peixateries Velles i recorrerà vuit quilòmetres pel poble fins al Parc Francesc Macià, on hi haurà un vermut per als participants de la cursa. Cal fer inscripció prèvia.

La segona edició de la cursa Avancem per la Igualtat tindrà un recorregut planer de vuit quilòmetres, tres més que l'any anterior. El recorregut començarà a les Peixateries Velles en direcció a la zona agrícola del Pla de Grau, després anirà pel Camí de la Pomereda, avinguda dels Pins i avinguda Països Catalans i avinguda de la Costa Brava per acabar en el Parc Francesc Macià. 

En finalitzar la cursa, els participants gaudiran d'un aperitiu, que comptarà amb l'animació musical del DJ Trish.

L'activitat és gratuïta, però cal fer una inscripció prèvia per telèfon al 93 761 98 13 o bé per correu electrònic a igualtat@ajmalgrat.cat indicant nom, cognoms, número del DNI i telèfon de contacte. El termini és obert fins al dia 6 de març.

Imatge de la cursa l'any passat
Imatge de la cursa l'any passat just abans de sortir de les Peixateries Velles. Foto: AjMalgrat.