Obert el termini per sol·licitar una de les nou parades lliures del mercat setmanal de la fruita

Última revisió 06-11-2023 14:07
06/11/2023

L'Ajuntament informa que hi ha nou parades lliures en el mercat setmanal de la fruita i la verdura que té lloc cada dijous a la plaça del Liceu. El termini per sol·licitar participar en el concurs per a l'adjudicació de les parades és obert fins al dia 30 de novembre.

Actualment, el mercat de la fruita i la verdura té catorze parades: nou parades de fruita i verdura, dues d'embotits, formatges, salaons i olives, una de pastes dolces, una de caramels i espècies i una de pollastres a l'ast. 

En aquests moments, hi ha nou parades lliures: una de 6 metres lineals, una de sis, dues de vuit, una de tretze, una de nou, dues de deu, una de set i una de 4 metres lineals. Les parades poden ser de plantes i flors; fruita i verdura; embotits i xarcuteria; llegum sec, pesca salada, olives i conserves; pa i derivats; confiteria, dolços i fruits secs; infusions, espècies, herbodietètica; xurreria; menjar precuinat, pollastres rostits i altres; productes agrícoles, olis i melmelades, i llet i derivats. 

Les persones interessades a tenir una parada en el mercat han d'omplir una sol·licitud de participació en el concurs d'adjudicació de les llicències i adjuntar la documentació corresponent. 

 

 

Imatge del Mercat de la fruita
Imatge de dijous passat del mercat de fruita i la verdura de la plaça del Liceu. Foto: AjMalgrat.