Nova sessió informativa d'Acredita't, el pròxim dilluns

Última revisió 17-03-2021 10:22
17/03/2021

El Servei Local d'Ocupació de Malgrat de Mar organitza una nova sessió informativa online sobre Acredita't, el procés d'avaluació i acreditació per a les persones que han adquirit competències professionals en el lloc de treball, mitjançant l'experiència professional o formació no oficial, però que no tenen l'acreditació oficial. Serà el pròxim dilluns 22 de març a les 13.30 h. 

 

El Servei Local d'Ocupació de Malgrat de Mar oferirà una sessió informativa online per donar a conèixer les dues convocatòries actualment obertes per participar del  procés d'avaluació i acreditació de competències professionals i com realitzar el tràmit de preinscripció.

Les persones interessades en assistir a aquesta sessió informativa caldrà que s’inscriguin aquí, el qual estarà actiu fins diumenge 21 de març.

Actualment la Generalitat de Catalunya te obertes dues convocatòries d’Avaluació i acreditació de competències professionals:

  • CONVOCATÒRIA 1. On podran participar 2.620 persones en 39 àmbits professionals. I en la qual us podeu preinscriure fins al proper 31 de març. Podeu ampliar aquí la informació.
  • CONVOCATÒRIA 2. On podran participar 500 persones en 8 àmbits professionals. I en la qual us podeu preinscriure fins al proper 26 de març. Podeu ampliar la informació aquí.