Nova oferta formativa de la Regidoria d'Inserció Laboral per a aquesta tardor

Última revisió 14-09-2020 10:20
14/09/2020

La Regidoria d’Inserció Laboral oferirà formació online i presencial durant els mesos d’octubre a desembre. El termini d'inscripció s'obrirà el pròxim dilluns 21 de setembre. 

Durant l'últim trimestre de 2020, la Regidoria d’Inserció Laboral oferirà 7 accions formatives amb l’objectiu de proporcionar eines que permetin millorar les competències professionals. L'oferta formativa és la següent:

  • Gestió de magatzem amb una durada de 70 hores
  • Iniciació a la Llengua de Signes Catalana de 30 hores
  • Utilitza el teu smartphone en la recerca de feina de 6 hores
  • Alfabetització digital per a la recerca de feina de 25 hores
  • Quins tràmits puc fer amb el certificat idCat? de 6 hores
  • Office bàsic de 24 hores
  • Prepara’t per l’ACTIC mig de 25 hores

Les preinscripcions restaran obertes del 21 de setembre al 2 d’octubre. Es podran fer online des de l'apartat de tràmits destacats a la web de l'Ajuntament, excepte en els cursos de ‘Utilitza el teu smartphone en la recerca de feina’ i ‘Alfabetització digital per a la recerca de feina’ que les preinscripcions seran presencials demanant cita prèvia per WhatsApp (666 32 33 91), per facilitar la gestió a les persones destinatàries de la formació, que disposin de pocs o nuls coneixements d’informàtica.

Els cursos són subvencionats per l’Ajuntament de Malgrat de Mar i la Diputació de Barcelona, però es demana a les persones que es preinscriguin el seu compromís per participar de la formació de forma activa i en cas de no poder realitzar finalment la formació, que ho facin saber per poder assignar la vacant a una altra persona.

A sota, podeu consultar informació detallada de cada curs. 

Cartell de l'oferta formativa del Servei Local d'Ocupació. Foto: AjMalgrat.
Cartell de l'oferta formativa del Servei Local d'Ocupació. Foto: AjMalgrat.