Malgrat serà Vila del Llibre el 27 i 28 d'agost

Última revisió 22-02-2022 20:55
22/02/2022

Malgrat de Mar es convertirà el pròxim mes d'agost en Vila del Llibre. El cap de setmana del 27 i 28 d'agost, el poble serà escenari d'aquest festival literari que atorga protagonisme al llibre i a tot l'imaginari que hi ha al seu voltant. Aquesta tarda, la xarxa de Viles del Llibre ha presentat el circuit literari d'aquest 2022 del que Malgrat de Mar forma part juntament amb Barcelona, Sitges, L'Escala, Cervera, Piera, Manacor i Cabrils. L'acte ha tingut lloc al Museu de Cera de Barcelona i ha comptat amb la presència del primer tinent d'alcalde, Jofre Serret, i de la regidora de Cultura i Educació, Lurdes Borrell. La narradora, actriu i titellaire Assumpta Mercader serà la comissària de la Vila del Llibre de Malgrat de Mar, que es presentarà el pròxim 28 de febrer a l'Arxiu Municipal. 

La Xarxa de Viles del Llibre agrupa municipis i barris de ciutats que creuen en el poder dels llibres com a revulsiu de noves dinàmiques de desenvolupament i turisme en el seu territori. Està impulsada per VilaDelLlibre.cat amb el suport de diferents administracions públiques. Cada municipi participant en el circuit té el seu propi programa d'actes, que inclou festival literari, tallers, espectacles, conferències, presentacions editorials, taules del llibre. 

En aquesta edició en la qual hi participa Malgrat de Mar, hi haurà 8 viles del llibre al llarg de l'any, amb 8 festivals diferents que es preveu que rebin al voltant de 34.000 visitants i amb una previsió d'1.700.000 euros d'impacte econòmic directe en el territori i vendes editorials estimades de 130.000 euros de les 60 editorials que s'espera que participin en els mercats de segells literaris independents de la Xarxa de Viles del Llibre.