Malgrat disposarà d'un espai d'informació i orientació dels usos de drogues i pantalles a partir de maig

Última revisió 21-04-2023 10:02
12/04/2023

El servei intermunicipal d’atenció i prevenció del consum de drogues i de l'ús de pantalles, que porta per nom RULA i que comparteixen els Ajuntaments de Malgrat de Mar, Calella, Tordera i Palafolls, oferirà el pròxim mes un espai d'atenció personalitzada i confidencial. Els adolescents, joves, famílies o professionals poden adreçar-se a aquest espai d'orientació, informació i acompanyament en relació als usos de drogues i pantalles. Aquest servei s'oferirà al Centre Cívic el primer dimecres de cada mes a partir de maig. 

El projecte RULA oferirà  a Malgrat de Mar un espai d’atenció personalitzada al servei de les famílies i joves que necessitin informació o assessorament expert per prevenir conductes de risc en els usos de drogues i pantalles.

L'atenció es farà el primer dimecres de cada mes de 16 h a 19 h -excepte els festius- al Centre Cívic i caldrà concertar una cita prèvia al telèfon 661 741 522,  al correu electrònic rula@ccmaresme.cat o bé a través de missatge privat a Instragram @serveirula

A més, aquest servei també ofereix altres dies d'atenció a altres pobles: el segon dimecres de mes a Palafolls, el tercera a Tordera i el quart a Calella. Els malgratencs i malgratenques també en poden fer ús concertant prèviament una cita. 

 

També a l'àmbit educatiu i d'oci nocturn

El servei intermunicipal RULA es va posar en funcionament el passat mes de setembre sota la coordinació del servei de Joventut del Consell Comarcal del Maresme. Des de fa mesos, RULA està realitzant tallers de prevenció de possiblres riscos associats als usos de drogues i pantalles per l'alumnat als diferents centres educatius dels quatre municipi. 

RULA també treballa en accions preventives dins l'àmbit nocturn relacionades amb el consum de drogues. En aquest sentit, la idea és que el servei serà present a les Barraques de Sant Roc d'enguany amb una parada informativa i d'atenció.

 

Més informació del servei RULA aquí

 

 

Notícies relacionades

Malgrat, Calella, Palafolls i Tordera estrenen un servei per atendre i prevenir l'ús de drogues i pantalles entre els joves

RULA
RULA