Les obres per arranjar els accessos als vestuaris del Camp Municipal d'Esports començaran al desembre

Última revisió 25-11-2020 14:28
25/11/2020

La Junta de Govern Local va aprovar dijous passat l’adjudicació de les obres per renovar els accessos -portes i revestiments de fusta- a l'interior dels vestuaris des del terrreny de joc del Camp Municipal d’Esports, que estan molt malmesos. 

El revestiment de fusta que cobreix els accessos i portes que porten cap a l’interior dels vestuaris des del camp de joc estan en molt mal estat. Les obres per substituir-los les portarà a terme l’empresa Fernando Benjamín González Blasco i costaran 62.298,67 euros. Es calcula que els treballs d’arranjament estaran enllestits en un mes, aproximadament. Les obres suposen desmuntar 18 portes i substituir-les per unes de noves d’acer galvanitzat, desmuntar 120 metres quadrats de DM, col·locar una càmera d’aire amb taulell marí, col·locar un nou revestiment de color blau, entre d’altres. Aquests treballs es posaran en marxa en quinze dies. 

El regidor d'Esports, Ludwig Hasko, ha explicat que "aquestes millores que ara farem al camp de futbol són algunes de les que necessiten les nostres instal·lacions esportives per poder oferir, a les entitats que les fan servir, uns espais adequats i de qualitat per poder desenvolupar la seva activitat". "Aquests són els compromisos assumits per a aquest mandat, que anem realitzant dins les nostres possibilitats. Algunes ja les hem anat fent i d'altres les portaran a terme en el futur, sempre i quan es pugui", ha afegit el regidor d'Esports.