Les inscripcions per al Casal Municipal d'Estiu s'obriran el 17 d'abril

Última revisió 05-04-2023 14:50
05/04/2023

La Regidoria d'Educació informa que el termini d'inscripcions per al Casal Municipal d'Estiu d'enguany s'obrirà el pròxim 17 d'abril i s'allargarà fins al dia 28. El servei de casal s'oferirà els mesos de juliol i agost matí i tarda a l'Escola Marià Cubí i Soler. El Casal disposarà de servei de menjador. 

Enguany el Casal Municipal d'Estiu començarà el 3 de juliol fins i finalitzarà el 31 d’agost de 2023. Està adreçat a infants i joves de 3 a 15 anys, i es farà en horari de matí de les 9 h a les 13 h i de 16 h a 19 h, amb la possibilitat d’acollida matinal de 8 h a 9 h.

El formulari d’inscripció estarà operatiu a partir del 17 al 28 d’abril. Per fer les inscripcions dels infants amb necessitats educatives especials, que requereixin de suport, cal escriure prèviament a casalsestiu@quiralia.cat per consultar requisits, disponibilitat de places i concretar l’entrevista.

 

Els preus del servei d'enguany són els següents:

-Casal d’estiu matí i tarda, per mes 160 euros

-Casal d'estiu matí o tarda, per mes 120 euros

 

Les bonificacions a les tarifes per a famílies nombroses o monoparentals són les següents:

- Categoria general: 10%

- Categoria especial: 20%

 

El de la matrícula és de 25 euros. El preu de l'acollida matinal fixa és de 40 euros per infant i mes, i si és esporàdic, 3 euros per infant i dia.

 

Per a més informació contacteu amb Quiràlia:

 

Places per infants amb necessitats d’atenció individualitzada:

 

Casal d'Estiu
Casal Municipal d'Estiu. Foto: AjMalgrat.