L'Àrea d'Ocupació, Formació i Empresa organitza per aquesta tardor tres Jornades adreçades al teixit empresarial

Última revisió 06-09-2021 14:19
06/09/2021

L'Àrea d'Ocupació, Formació i Empresa organitza per aquesta tardor tres jornades adreçades al teixit empresarial amb l'objectiu de donar resposta a les seves necessitats. La temàtica de les jornades és variada.

La primera d'elles té per títol 'Com aconseguir clients amb la publicitat online' o es farà el 6 d'octubre durant 4 hores, de 13:15 a 17:15h. Els destinataris són persones autònomes, emprenedores, empreses responsables de màrqueting, principalment de micro, petites i mitjanes empreses. Aquest cop seran formacions presencials, si l'estat de la pandèmia ho permet, donant resposta també als interessos de les empreses, per potenciar així el vincle i relació entre els participants a les jornades. Les inscripcions es podran fer entre el 14 i el 28 de setembre a través de la pàgina web de l' Ajuntament. Les sessions es realitzaran a l'Arxiu Municipal.
 
La segona formació té per títol 'Gestiona la teva empresa amb eines gratuïtes d'internet' i es farà els dies 8, 10, 11 i 15 de novembre de 13:30h a 16:30h. Aquesta formació donarà una visió global de les diferents eines que ofereix Google per tal que cada participant pugui escollir la que millor s'adapta a les seves necesitats. Les inscripcions es faran del 14 al 28 de setembre a través de la web de l'Ajuntament.
 

La tercera formació té per títol 'Coneix com tractar les dades personals que té la teva empresa'. Servirà per conèixer com s'han de tractar les dades personals que té l'empresa, des del moment que es recullen fins que es cancel·len. Es donaran eines per tal de saber les clàusules que s'han d'incorporar en els documents per l'autorització al tractament i conèixer les mesures a aplicar a l'empresa per tal de garantir la confidencialitat i privacitat de les dades personals que aquesta tracti.Les inscripcions es faran del 14 al 28 de setembre a través de la web de l'Ajuntament.

Aquest segon cicle de Jornades per empreses arriba després de la primera edició que es van fer entre els mesos de maig i juny d'aquest 2021 en format online amb dues accions que van ser valorades pels assistents amb una mitja de 8,6 sobre 10.
Les Jornades són gratuïtes al 100% pels assistents i seran portades a terme per professionals de la Diputació de Barcelona. L'Ajuntament de Malgrat de Mar subvenciona aquestes jornades amb el suport de la Diputació.

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar