L'aparcament del CAP entra novament en servei després de les obres per reparar els danys del Gloria

Última revisió 24-03-2020 10:45
24/03/2020

Les obres per arranjar el mur de la riera de Sant Genís de Palafolls davant de l'aparcament del CAP ja estan enllestides. Ahir el pàrquing va tornar a obrir-se.Un tros de mur va caure el passat mes de gener durant el pas del temporal Glòria per Malgrat, durant el qual es va desbordar la riera, fent caure un vehicle a dins. L'Ajuntament ha assumit aquestes obres d'arranjament que han consistit en fer una escullera per reforçar de manera provisional la riera en aquest punt. Tot i que és competència de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), l'Ajuntament s'ha fet càrrec de l'arranjament provisional per poder tornar a obrir l'aparcament en un termini de temps breu.

 

El primer tinent d'alcalde, portaveu del govern i regidor d'Urbanisme, Jofre Serret, ha explicat que "tot i que és competència de l'ACA, ha portat a terme aquest arranjament provisional i per urgència per poder recuperar aquest aparcament el més aviat possible". "I en aquests moments que vivim, encara es fa més necessari", ha afegit Jofre Serret.

Aquest reforç que ha fet l'Ajuntament es provisional, ja que en poc temps l'ACA té previst iniciar les obres de canalització, just en aquest tram de riera. 

L'aparcament ja ha entrat en servei
L'aparcament ja ha entrat en servei