L'Ajuntament engega el procés per escollir els representants del teixit associatiu en el pressupost participatiu

Última revisió 12-12-2019 23:10
09/01/2018

La Regidoria de Participació Ciutadana ha enviat un correu electrònic convidant a les entitats o associacions inscrites al Registre Municipal d'Entitats a formar part del primer procés de participació al pressupost. Des de la regidoria es demana a les entitats i associacions locals que proposin un candidat/a i un suplent/a per participar en el Grup Motor que ha de pilotar el procés participatiu. Els representants es podran comunicar enviant un correu a participacio@ajmalgrat.cat abans del dillu

Finalitzat el termini de presentació de candidats/es es convocarà un plenari d'entitats del qual, per votació, en sortiran les 15 persones que formaran part del Grup Motor en representació del teixit associatiu malgratenc.

Els representants es repartiran de la següent manera: 6 d'entitats veïnals i d'acció ciutadana, 3 d'associacions socials, cooperació i solidaritat i de salut, 2 d'entitats esportives, 2 d'entitats culturals, joventut i lleure i 2 d'associacions educatives (AMPA'S).

El Grup Motor, que finalment estarà format per un total de 50 malgratencs i malgratenques, serà l'encarregat d'impulsar, seguir i avaluar aquest procés participatiu.