L'Ajuntament decreta dol oficial en record de totes las víctimes de la pandèmia

Última revisió 07-04-2020 21:27
03/04/2020

L'Ajuntament ha decretat dol oficial al municipi en solidaritat i record a totes les víctimes de la pandèmia del coronavirus i en suport amb les seves famílies i amics. Les banderes onegen a mig pal en els edificis municipals.

El decret diu:

 

El nostre municipi, com la resta del país i del món, està patint els efectes de la pandèmia del coronavirus Covid 19. En aquest moment, ja hi ha més de 2.300 persones difuntes a Catalunya, més de 10.300 a Espanya i més de 30.500 a Europa, segons les darreres informacions, i sabem que aquesta  xifra augmentarà dramàticament. Malgrat de Mar  també ha sofert entre la seva població la pèrdua d’éssers estimats.
 
L’Ajuntament, a més de les mesures que s’estan prenent per garantir els serveis mínims i per atendre la població més vulnerable, vol tenir un record per a totes les víctimes de la nostra vila i fer arribar el condol als seus familiars i amics.
 
Per aquests motius,
 
Resolc:
 
Primer. El dol  oficial en record de totes las víctimes de la pandèmia i la solidaritat amb les seves famílies i éssers estimats.
 
Segon. Les banderes oficials onejaran a mitja asta als edificis municipals durant el dol decretat.
 
Tercer. Aquesta resolució  entra en vigor en el moment de la seva signatura i fins a nova ordre.
 
 
El que us notifico per al vostre coneixement i efectes oportuns.

Banderes dol oficial
Banderes dol oficial