L'Ajuntament contracta una educadora social dins el projecte 'Treball als barris'

Última revisió 28-02-2022 11:35
15/12/2021

L'Ajuntament ha contractat una educadora social dins del projecte 'Suport a serveis socials en l’atenció a famílies amb menors i a joves en situació de risc social' de la convocatòria 'Treball als barris 2021'. L'alcaldessa, Sònia Viñolas, ha signat aquest matí el contracte. 

Aquesta educadora social donarà suport al Departament de Serveis Socials atenent famílies amb menors que es trobin en una situació desfavorida i amb problemàtiques socio-educatives fent detecció, intervenció i seguiment de situacions de risc. S'encarregarà d'atendre a les  famílies i als infants i joves, tramitació de prestacions i ajuts, derivació a recursos especialitzats, així com valoració de les situacions de risc detectades i coordinació amb altres serveis i professionals.

Amb aquest projecte, l'Ajuntament de Malgrat de Mar inicia el Pla d'Execució Anual del Projecte Treball als barris 2021, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social. Dins d'aquest mateix Pla d'execució, l'Ajuntament de Malgrat de Mar podrà portar a terme en els propers mesos cinc projectes més, mitjançant els quals podrà contractar a nou persones en situació d'atur i sense dret a prestació per cobrir vacants de dinamització juvenil, oficial i peons de pintura, cap de colla i peons forestals-jardiners, administratiu/va i tècnic/a en Inserció laboral.