La UAB atorga el segell Infoparticipa 2021 a l'Ajuntament per assolir un 90,38% de transparència a la web

Última revisió 09-05-2022 20:19
09/05/2022

El Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona ha atorgat aquesta tarda el segell Infoparticipa 2020 a l'Ajuntament de Malgrat de Mar per haver assolit un 90,38% de transparència a la web municipal. L'alcaldessa, Sònia Viñolas, ha recollit el guardó en un acte celebrat a la sala d'actes del Rectorat de la UAB, presidit pel director general de Dades Obertes, Transparència i Col·laboració del Departament d'Acció Exterior i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya, Albert Cañigueral. 

La cerimònia de lliurament de la novena edició del Segell Infoparticipa s'ha celebrat aquesta tarda Rectoral de la Universitat Autònoma de Barcelona. S'han lliurat 150 segells, dels quals 136 corresponen a ajuntaments, 11 a consells comarcals i 3 a diputacions.

L'alcaldessa ha volgut agrair la tasca de les regidories de Transparència, Serveis Informàtics i Comunicació "per coordinar tota la informació i aconseguir aquest resultat". 

L'any anterior, l'Ajuntament va assolir un 96,15% en l'avaluació.

 

Consulta aquí l'informe complet de l'avaluació i la puntuació obtinguda per l'Ajuntament de Malgrat de Mar 

Acte de lliurament
Imatge de l'alcaldessa, la cap dels Serveis Informàtics de l'Ajuntament, Dolors Mendoza, i la regidora de Transparència,Isabel Ortiz, aquesta tarda en el rectorat de la UAB. Foto: AjMalgrat.