La 'Shopping Night' torna el 3 de juny amb la desfilada, els flaixos de moda, l'espai gastronòmic i concert

Última revisió 29-05-2023 14:49
23/05/2023

L'Àrea de Promoció del Municipi oferirà la novena edició de la 'Shopping Night' el pròxim 3 de juny. La jornada inclourà la desfilada al Parc de Can Campassol, els flaixos de moda a les botigues i l'espai gastronòmic que inclourà actuació musical en directe. En aquesta edició, també hi haurà activitats per a la mainada. 

El programa de la Shopping Night d'enguany començarà a les 18 h amb l'obertura de l'espai gastronòmic, que en aquesta edició estarà ubicat a la plaça de l'Església amb taules i cadires. Els establiments Maria Carme Peix al plat, Àgora, Doryoku i Peixos Gerard oferiran les seves degustacions a l'Espai Gastronòmic fins a la nit. 

A les 18 h començaran les activitats adreçades a la mainada amb una pintacares a la plaça de Josep Anselm Clavé.

A les 18:30 h començaran els flaixos de moda als aparadors i espais del centre comercial del poble i que es repetiran a les 19:30 h. Tindran flaixos de moda Boccolo, DPeu, Narahis, Mora Joieria, Racons del Món, Mònica Brun, Estanc Gibert, Perfumeria Xaloc, An Intim, Òptica Andorrana, Blanco Joieria i Filigrana. A més, els establiments Boccolo Maria Àngels Casadellà, Naharis, Akelarre, Cóseme un cuento i Filigrana tindran una parada al carrer.

A les 19 h, hi haurà l'espectacle infantil "Grimpallunes" a la la plaça de l'Església. 

La desfilada de moda tindrà lloc a les 21:30 h al Parc de Can Campassol. Els establiments que desfilaran són Boccolo, Lange Paradise, Narahis, Francesc Cano, Bosch, Calcetes Mitjons, Òptica Andorrana, Foot on Mars i Ekípat Street. A les 22:30 h començarà l'actuació dels malgratencs D-Covers a l'Espai Gastronòmic de la plaça de l'Església. 

La Shopping Night està organitzada per l'Àrea de Promoció del Municipi juntament amb l'Associació de Comerciants de Malgrat de Mar. 

Shopping Night 2023
Shopping Night 2023. Foto: AjMalgrat.