La plaça de Can Palomeres nord, naturalitzada

Última revisió 01-04-2022 10:14
01/04/2022

Els Serveis Municipals de l'Ajuntament han enllestit les tasques per naturalitzar la plaça de Can Palomeres nord. S'ha eliminat el terra de formigó i s'ha optat per una superfície permeable amb nous arbres i mobiliari urbà. Resta pendent de substituir l'enllumenat i posar-hi un joc infantil. 

Els Serveis Municipals de Via Pública, Espais Verds i Enllumenat han estat els encarregats de convertir la plaça dura de formigó del barri de Can Palomeres nord, situada entre els carrers dels Garrofers i del Ferro, en un espai més amable. Fins ara aquest espai de 283 metres quadrats estava pavimentat amb ferm de formigó i tenia dos parterres als costats amb sis arbres. Ara és un espai naturalitzat amb la voluntat que pugui ser un indret de trobada del veïnat.

Quatre els sis lledoners que hi havia han estat trasplantats en un nou emplaçament del mateix barri. Els dos restants continuen a la plaça en una nova ubicació amb dos exemplars de l'espècie Pistacia chinensis. S'han col·locat bancs i dues papereres nous i s'ha millorat el sistema de reg, que ara és  gestionat telemàticament. Resta pendent, substituir els fanals i posar-hi un joc infantil amb forma de sargantana. 

La millora ha costat 24.792,04 euros.

Plaça Can Palomeres nord
Imatge de la nova imatge de la plaça. Foto: AjMalgrat.