La piscina municipal obrirà a principi de juliol i enguany es poden fer abonaments

Última revisió 17-06-2021 15:07
17/06/2021

L'Ajuntament de Malgrat de Mar posarà en marxa el servei de la piscina municipal a principi del pròxim mes de juliol i restarà oberta fins al 5 de setembre. A més, es reactiven els abonaments per accedir a la pisicina durant aquesta temporada, que es podran tramitar a partir del 28 de juny. 

La piscina municipal tindrà un horari de dilluns a divendres de 10 h a 19 h i els dissabtes i diumenges, de 10 h a 20 h. 

La Regidoria d'Esports ofereix enguany abonaments de la piscina municipal per a aquesta temporada, adreçats a persones empadronades a Malgrat de Mar.

Els preus dels abonaments són els següents:

  • Abonament de persona adulta : 48,00 euros
  • Abonament infantil (nascuts de l’any 2007 a l’any 2018): 38,45 euros
  • Abonament familiar, per cada membre de la unitat familiar: 28,60 euros

Els abonaments es podran tramitar a partir del 28 de juny i es faran amb cita prèvia. Per tal de sol·licitar dia i hora, s’ha d’accedir a www.ajmalgrat.cat, a l’apartat de Cita Prèvia amb l’Àrea de Serveis a la Persona, Tràmit abonament piscina 2021,i omplenar el formulari.

La tramitació de l'abonament es farà a l’Area de Serveis a la Persona -Can Feliciano. La documentació necessària per fer l'abonament és la següent:

  • Abonament persona adulta : DNI i fotografia tamany carnet en color.
  • Abonament infantil : DNI del pare, mare o tutor, i una fotografia del nen/nena tamany carnet en color.
  • Abonament familiar : DNI del pare, mare o tutor, i una fotografia de cada membre de la unitat familiar que vol l’abonament, tamany carnet en color.

 

S'ha renovat el terrra de la piscina. Foto: AjMalgrat.
S'ha renovat el terrra de la piscina. Foto: AjMalgrat.