La Fira Km0 torna per promocionar els productes del Pla de Grau d'estiu

Última revisió 08-07-2021 14:49
08/07/2021

La Regidoria de Pagesia organitza una nova edició de la Fira Km0 el pròxim 17 de juliol. La fira tindrà lloc a la plaça de l'Església durant el matí i en aquesta edició comptarà amb una demostració de cuina a càrrec de dos cuiners de Malgrat de Mar i activitats per a la mainada. 

La idea de la Fira Km0 és promocionar el sector agrícola del Pla de Grau, incidint en donar a conèixer els productes de temporada. En aquesta edició d'estiu, hi haurà parades de productors del Pla de Grau i també de la Cooperativa Agrícola Progrés-Garbí, en les quals els compradors només podran trobar els productes que ara s'estan collint, els quals compten amb unes propietats pròpies que fan que madurin en una època de l’any determinada segons les condicions climatològiques i el terreny. Amb aquesta iniciativa, la regidora també vol promocionar els productes de quilòmetre zero, que són aquells aliments que han estat conreats en un marge inferior als 100 quilòmetres a la rodona des del punt de venda final.

En aquesta edició, com a novetat també hi haurà una demostració de cuina a càrrec de dos cuiners locals, tot i que no es podrà fer degustació per les restriccions de la pandèmia sanitària. Una altra novetat, és que també s'inclouran activitats per a la mainada, que es faran a les Peixateries Velles durant el matí. 

La primera edició de la Fira km0 es va fer el passat mes de març. 

 

Coincidint amb la Botiga al carrer dels comerciants

Un cop més, la Fira Km0 coincidirà pels carrers del centre amb la 'Botiga al carrer', que organitza l'Associació de Comerciants de Malgrat de Mar, i que es farà el dissabte 17 de juliol durant el matí i la tarda. 

Imatge de la Fira Km0 d'edició estiu. Foto: AjMalgrat.
Imatge de la Fira Km0 d'edició estiu. Foto: AjMalgrat.