La finca entre la Pomereda i el mar, propietat d'un càmping, serà un espai dedicat a la divulgació i estudi del riu

Última revisió 24-11-2020 14:58
24/11/2020

L'Ajuntament i la propietat del càmping Els Pins han signat un conveni de custòdia, mitjançant el qual el consistori malgratenc passa a fer-se càrrec de la gestió de la finca situada entre el Camí de la Pomereda i el mar, just davant de l'establiment turístic, durant un termini de temps de 5 anys.  

El primer tinent d'alcalde i  regidor d'Urbanisme, Jofre Serret, ha explicat que la seva regidoria ha arribat a un acord amb la propietat del càmping per a la cessió temporal dels terrenys a través d'un conveni de custòdia. L'Ajuntament ja ha iniciat la neteja d'aquest espai, que era ple de canyes i restes que va deixar el temporal Gloria al gener passat. Aquests treballs de neteja es fan a través d'una subvenció de 30.000 euros de la Diputació de Barcelona. 

Jofre Serret ha explicat que la idea és que l'edificació existent en aquest espai es convertirà en un centre dedicat a la divulgació i l'estudi del riu de La Tordera. "És un lloc privilegiat. S'aprofitarà l'edificació existent, que s'haurà d'adequar, per convertir-se en un espai de formació i divulgació del Delta de La Tordera", ha detallat el regidor d'Urbanisme.