La Cavalcada de Ses Majestats els Reis d'Orient modifica el seu recorregut

Última revisió 29-12-2021 14:12
29/12/2021

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha anunciat un canvi en el recorregut de la Cavalcada de Reis del proper dimecres 5 de gener. L'objectiu d'aquest recorregut alternatiu és allargar la cavalcada per tal que arribi a més zones del municipi i evitar les aglomeracions de públic. A més, també s'ha optat per carrers més amples.

Finalment, la sortida es farà a les 18:30h des de davant del Pavelló Municipal de l'avinguda Tarragona, baixarà per Verge de Montserrat, plaça de l'Àncora, Sant Esteve, Sant Elm, Avinguda Mediterrània fins arribar al Pavelló Germans Margall on els Reis faran el seu discurs.

La regidora de Cultura, Lurdes Borrell, ha explicat que seguint les recomanacions del Departament de Salut, s'ha optat per una ruta amb carrers més espaiosos i amples. Diu Borrell que l'objectiu d'aquest recorregut alternatiu és allargar la cavalcada per tal que arribi a més zones del municipi i evitar les aglomeracions de públic. 

La Calvalcada de Ses Majestats els Reis d'Orient d'enguany no repartirà caramels, tot i això els infants malgratencs podran tenir una bossa individual amb caramels i un obsequi que es donarà al Campament Reial que s'instal·larà al Pavelló Germans Margall els dies 2, 3, 4 i 5 de gener.

Lurdes Borrell ha recordat la importància de seguir les mesures bàsiques com ara dur la mascareta i mantenir les distàncies mínimes de seguretat.

Documents adjunts