Joventut obre una segona convocatòria per adjudicar una de les barraques de Sant Roc

Última revisió 17-06-2022 12:31
17/06/2022

Les Barraques de Sant Roc d'enguany tindran deu guinguetes, dues més que en edicions anteriors. Nou d'elles ja han estat adjudicades a entitats del poble i queda una pendent de designar. Les associacions interessades poden sol·licitar-ho telemàticament a la web municipal entre el 20 i el 24 de juny. Les Barraques de la festa major de Sant Roc enguany se celebraran els dies 12, 13 i 14 d'agost a la Platja de Malgrat Centre, davant la plaça de Xesco Boix. 

Poden demanar aquesta guingueta les entitats del municipi sense ànim de lucre que tinguin caràcter juvenil, cultural, social o esportiu. Les entitats interessades han d’estar legalment constituïdes i registrades al Registre Municipal d’Associacions i Entitats Ciutadanes de Malgrat de Mar.

El termini per sol·licitar-ho és del 20 al 24 de juny a les 14 h. S'ha de fer amb una instància presentada per via telemàtica. Les sol·licituds presentades fora de termini no seran admeses. Només es podrà presentar una sol·licitud per entitat.

La documentació que l'entitat ha de presentar és la següent:

-Document de compromís per poder participar a les Barraques de Malgrat.

-La justificació de complir els criteris de les bases per l’adjudicació.

-Relació de sis persones responsables de la guingueta designades per l'entitat, per a la realització de les tasques durant els dies de les Barraques. En cap cas una mateixa

persona no podrà estar en llistes d’entitats diferents.

-Caldrà presentar fotocòpia complerta (davant i darrera) i perfectament llegible dels documents d’identitat vigent d’aquestes sis persones responsables de la guingueta, designades per l’entitat.

 

Nou guinguetes, ja adjudicades

Els altres nou barraques ja han estat adjudicades a AFE, AECAM, Club Patí, Colla de Castellers de l'Alt Maresme, Colla de Diables Ratpenatsinfernals, Interesportiu Malgrat, Club Esportiu Olímpic, CEMPA i APA. 

L'any 2020 no es va poder celebrar la festa major de Sant Roc per la situació de la pandèmia sanitària i per tant, no es van fer Barraques. L'any passat, es va fer un nou format de concerts jove al Parc Francesc Macià, adaptat a la restriccions vigents en aquell moment. Enguany, es recuperarà el format de Barraques a la platja. 

 

 

Consulta les bases al document adjunt. 

Barraques
Imatge d'arxiu de les Barraques de Sant Roc. Foto: AjMalgrat.