Joventut impulsa uns tallers amb alumnes de Secundària per fomentar la responsabilitat i compromís social

Última revisió 11-02-2021 14:05
11/02/2021

La Regidoria de Joventut organitza, amb la col·laboració dels centres de Secundària del municipi, uns tallers didàctics per fomentar l’adquisició de responsabilitat i compromís social i comuntari, així com promoure la implicació del jovent en l’entorn proper i generar interès en els afers públics. Joves de 3r i 4t d’ESO de l’Institut Ramon Turró i Darder i de les escoles Fonlladosa, Maristes Sant Pere Chanel i Vedruna participaran en aquests tallers que s’engegaran aquest mes i s’allargaran fins al juny.

La Regidoria de Joventut  treballa des de fa temps en les accions del Pla Local de Joventut 2019-2022. Enguany, activa actuacions per fomentar la cohesió social i la participació al voltant de valors bàsics de convivència com la solidaritat i el foment d’una cultura participativa. A través de la Diputació de Barcelona i el Consell Nacional de Joventut de Catalunya, s’ha treballat conjuntament amb els centres de Secundària per fer uns tallers adreçats a l’adquisició de coneixements i eines per l’autoorganització juvenil, la participació social i comunitària, així com l’adquisició de responsabilitat i compromís social i comunitari.

D’aquesta manera, alumnes dels cursos de 3r i 4t d’ESO de l’Institut Ramon Turró i Dader i les escoles Fonlladosa, Maristes Sant Pere Chanel i Vedruna portaran a terme diferents tallers didàctics a tráves del Consell Nacional de Joventut de Catalunya. En total es faran 9 tallers diferents amb els objectius comuns de generar interès en relació als afers públics, fomentar l’adquisició de responsabilitat i compromís social i comuntiari, dotar de coneixements i recursos per a la participació social i comunitària i promoure la implicació dels joves en l’entorn proper.

Els tallers es posaran en marxa aquest mes de febrer i es portaran a terme durant el març, abril i juny.