Janna Jorquera de l'escola Montserrat, guanyadora del concurs infantil de dibuix de festa major de Sant Nicolau 2021

Última revisió 15-11-2021 11:11
12/11/2021

La Regidoria de Cultura ha lliurat aquesta tarda en el Centre Cívic els premis del concurs infantil de dibuix de festa major de Sant Nicolau 2021, que anualment organitza. La guanyadora ha estat Janna Jorquera de l'Escola Mare de Déu de Montserrat. El segon i tercer premi ha estat per a Arlet Hernández de l'Escola Vedruna, i Leila D. Moreno de l'Escola Marià Cubí i Soler. Els tres dibuixos apareixeran en el programa de la festa major de Sant Nicolau, que es repartirà per les cases aquest mes de novembre.

En aquesta edició del concurs han participat el alumnes de 1r i 2n de Primària dels centres educatius de Malgrat de Mar. Cada escola ha escollit un total de 5 finalistes per aula i curs, quedant un total de 85 finalistes. El jurat format per Lurdes Borrell, regidora de Cultura; Laura Soriano, representant de l’Escola Mare de Déu de Montserrat; Isabel Llorente, representant l’Escola Marià Cubí i Soler; Joana Rabal, representant de les Escoles Fonlladosa; Antonia Calle, representant de l'Escola Maristes Sant Pere Chanel i Maria Adrogué, representant de l'Escola Vedruna; ha estat l'encarregat de triar els tres dibuioxs guanyadors.

Els premis són lots de llibres i material escolar i un diploma acreditatiu. Tots els dibuixos participants es podran veure en una exposició al Centre Cívic, que ha quedat inaugurada aquesta tarda i restarà oberta fins al 12 de desembre.