Inscripcions per als cursos i tallers del Centre Cívic a partir de dilluns

Última revisió 17-09-2020 08:43
16/09/2020

El Centre Cívic obre el pròxim dilluns 21 de setembre el termini d'inscripcions per als cursos i tallers de la pròxima tardor. L'agenda d'activitats per a aquests 3 últims mesos del 2020 s'ha reduït per la situació de la pandèmia provocada per la COVID-19. 

Els cursos que s'oferiran durant els mesos d'octubre, novembre i desembre són els següents: ceràmica creativa, gimnàstica correctiva, taller de memòria i estimulació cognitiva, Kundalini ioga, programa d'Educació per la Pau, iniciació a les sevillanes, sevillanes II i sevillanes III, escriptura creativa, taller d'acollida lingüística i cultural (TALC), introducció a la guitarra flamenca i guitarra flamenca. També s'oferten altres activitats com el Voluntariat per la llengua i l'ús de la sala d'assaig musical. 

El termini d'inscripcions és del 21 al 30 de setembre. Les inscripcions es faran de manera presencial a l’Oficina d'Atenció Ciutadana a l'Ajuntament. Per fer la inscripció cal demanar cita prèvia a partir de divendres 18 de setembre. Els cursos i tallers començaran el dijous 1 d’octubre.

L'agenda d'activitats del Centre Cívic per aquest últim trimestre del 2020 s'ha hagut de reduit per la situació de la pandèmia de la COVID-19. S'ha reduït l’oferta en funció dels espais disponibles al Centre Cívic. Algunes de les aules no es poden fer servir perquè no tenen ventilació i totes les activitats s’han de fer a les sales grans i en grups reduïts, per això també s'ha hagut de limitat el nombre de places.

A l’entrada de cada espai hi haurà gel hidroalcohòlic i una còpia del protocol a seguir. Le sales es desinfectaran després de cada ús. Les persones responsables de les activitats tindrà la informació necessària per garantir que les activitats es realitzen en tot moment d’acord amb la normativa sanitària aplicable.

 

Consulta aquí sota l'agenda amb tota la informació dels cursos i tallers. 

L'agenda d'aquest últim trimestre s'ha reduït per la pandèmia. Foto: AjMalgrat.
L'agenda d'aquest últim trimestre s'ha reduït per la pandèmia. Foto: AjMalgrat.