Festa major de Sant Nicolau, a partir de demà i fins dissabte

Última revisió 05-12-2023 14:37
04/12/2023

La festa major de Sant Nicolau aixeca demà dimarts el teló. El torneig de petanca de l'Associació de Jubilats i una sessió de contes per a adults a la Biblioteca La Cooperativa obriran la programació, que s'allargarà fins dissabte. 

La diada central de la festa major se celebrarà dimecres 6 de desembre, festivitat de Sant Nicolau, que aplegarà els actes més tradicionals i arrelats: el Mercat de Sant Nicolau, la Trobada de Gegants, la Sopa de Pedres, l'ofici solemne, el Vermut Solidari i el concert i ball de festa major amb l'Orquestra Selvatana. 

Dijous hi haurà el torneig de dòmino de l'Associació de Jubilats i concert i ball amb l'Orquestra Montgrins. Divendres el programa oferirà el Cros de Malgrat de Mar, ballada de sardanes i Concurs de Colles Improvisades i correfoc infantil. La festa major s'acomiadarà dissabte amb una sessió de teatre infantil amb "Sol amb la Lluna" de la companyia Sgratta i el correfoc d'adults. 

Enguany, cal reservar entrada a entrapolis.com per poder assistir als concerts i balls amb les orquestres Selvatana i Montgrins i al teatre per a la mainada, perquè l'aforament del Pavelló Germans Margall és limitat. 

 

Consulta a sota el programa dels actes de la festa major de Sant Nicolau. 

Festa major de Sant Nicolau 2023
Festa Major de Sant Nicolau 2023. Foto: AjMalgrat.