Es recuperen les jornades solidàries amb les persones refugiades que estaran dedicades a Síria

Última revisió 08-06-2021 14:32
08/06/2021

La Regidoria de Solidaritat i Cooperació recupera les jornades solidàries amb les persones refugiades. Enguany, tindran com a protagonistes les persones que han fugit de Síria durant la guerra civil.

Una doble exposició de fotografies i sota el títol de Beqaa dues mirades obrirà les jornades el 14 de juny a la Biblioteca La Cooperativa. Les mostres que es podran veure, Després de la Vall del fotògraf Enric Garay i Infancia en tierra hostil de la periodista Raquel Royo, proposen una reflexió sobre les condicions de vida de les persones refugiades procedents de Síria i establertes a la Vall de la Beqaa, a l’est del Líban. Aquesta exposició es podrà veure fins al 20 de juny, aquest mateix dia, es farà una visita guiada a les 12 h.

L’altra activitat de les jornades, que es farà el 19 de juny també a la Biblioteca La Cooperativa, és la projecció del documental Refugiats de la guerra de Síria: un exili sense retorn? que inclourà una taula rodona, en la qual participarà Núria Pedrós, la coordinadora de projectes del Líban de l'ONGD Alkaria.

 

Consulta aquí sota el programa. 

Imatge de les jornades solidàries amb les persones refugiades. Foto: AjMalgrat.
Imatge de les jornades solidàries amb les persones refugiades. Foto: AjMalgrat.