Es col·locaran 40 jardineres gegants i de colors a l'eix comercial de Mar, Ramon Turró i Desclapers

Última revisió 21-06-2022 14:01
26/05/2022

La Regidoria de Comerç té previst col·locar 40 jardineres gegants, de dues mides diferents, i de colors variats en els carrers de Mar, Ramon Turró i Desclapers. Aquesta actuació, consensuada amb el sector comercial, vol millorar el paisatge urbà del principal eix comercial del municipi, tot omplint-lo de color i atractiu. La Junta de Govern Local d'aquest migdia ha aprovat el plec de condicions per comprar les jardineres, que es col·locaran després de les obres de renovació del paviment trencat i malmès de les zones de vianants del poble -inclosos els carrers de Mar, Ramon Turró i Desclapers-, que es portaran a terme després de l'estiu. Es preveu que les jardineres costin uns 24.200 euros. 

Amb la voluntat de millorar la imatge i l'estat dels carrers comercials i de vianants del centre del poble es portaran a terme en els pròxims mesos diferents actuacions. D'una banda, s'invertiran 320.559,25 euros per substituir els trams del paviment d'aquests carrers, que estan en mal estat o desgastats. La previsió és que les obres comencin després de l'estiu i estiguin enllestides abans de Nadal. 

Per altra banda, l'alcaldessa, Sònia Viñolas, i el regidor de Promoció Econòmica, i tercer tinent d'alcaldessa, Ludwig Hasko, s'han reunit amb l'Associació de Comerciants per complementar aquesta actuació amb altres millores en la zona comercial del centre. En aquesta reunió, es va decidir que paral·lelament a la renovació del paviment malmès es faria una substitució de les actuals jardineres d'acer del carrer de Mar, que estan en molt mal estat, provocant una mala imatge en el principal eix vertebral del comerç local de Malgrat de Mar. D'aquesta manera, s'ha optat per col·locar en els carrers de Mar, Ramon Turró i Desclapers 40 jardineres esfèriques, de dues mides diferents -segons l'espai on aniran ubicades- i de colors diferents amb la idea de millorar i donar qualitat a la imatge del paisatge urbà. La voluntat és que aquesta actuació de millora dinamitzi la zona comercial del municipi. 

Es calcula que les jardineres costaran uns 24.200 euros i estan incloses en la modificació pressupostària, aprovada en l'últim ple del mes de maig. 

 

Carrer de Mar
Imatge d'una de les jardineres del carrer de Mar aquest matí. Foto: AjMalgrat.