En marxa els treballs per ampliar l'espai verd de l'avinguda Mediterrània amb més arbres

Última revisió 15-03-2023 11:09
15/03/2023

Les tasques per retirar paviment de les voreres de l'avinguda Mediterrània i ampliar l'espai verd i les zones permeables es van iniciar dilluns. S'hi plantaran 23 arbres i els treballs s'allargaran un mes, aproximadament. 

L'Ajuntament continua amb la iniciativa de guanyar espai verd en detriment del paviment i alhora afavorir la retenció, el tractament i el drenatge localitzat de l’aigua de pluja per a la devolució al medi o per a la utilització directa, aprofitant els processos naturals en la gestió del cicle de l’aigua. D'aquesta manera, s'ajuda a reomplir l'aqüífer que es fa servir per regar els espais verds de Malgrat de Mar. 

En el tram de l'avinguda Mediterrània comprès entre la rotonda de confluència amb l'avinguda del Carme i Camí del Pla, i l'entrada al cementiri municipal, s'hi plantaran 23 arbres: nou acàcies de tres punxes, cinc mèlies, set lledoners i dues chitalpes.

A més, es crearà un nou parterre de 56,24 metres quadrats a l'avinguda Mediterrània, just davant dels Jardins de la Solidaritat.

Els treballs costen 47.801,75 euros i s'allargaran un mes, aproximadament. 

Treballs avinguda Mediterrània
Imatge de les tasques de retirada del paviment aquest dilluns. Foto: AjMalgrat.