Els tallers de salut en les escoles començaran al març amb formació sobre autoprotecció i suport vital

Última revisió 28-02-2024 14:29
28/02/2024

La Regidoria d'Educació informa que el pròxim mes de març es posa en marxa el primer taller de salut dins el programa Activitats d'Educació per a la Salut del catàleg de la Diputació de Barcelona, que s'ofereix a tots els centres educatius de Malgrat de Mar. El primer taller parlarà d'autoprotecció hi participaran inicialment alumnes de 5è de Primària de les escoles Fonlladosa, Maristes Chanel i Marià Cubí i els alumnes de 3r d'ESO del Fonlladosa participaran en un sobre autoprotecció i suport vital bàsic. 

Aquest divendres alumnes de 5è de Primària de les Escoles Fonlladosa seran els primers a prendre part del taller d'autoprotecció. Durant una hora i mitja els alumnes rebran formació sobre què fer en cas d'un accident domèstic, una cremada, un accident amb bicicleta o patinet o com actuar davant una lipotímia. 

Els primers alumnes de Secundària que partiparan en els tallers de salut seran els de 3r d'ESO del Fonlladosa el 2 d'abril i rebran formació sobre autoprotecció i també sobre com reconèixer una aturada cardíaca, aprendre a fer la maniobra de reanimació cardiopulmonar i també la maniobra de posició lateral de seguretat, entre altres conceptes. 

 

68 tallers

La Regidoria d'Educació ha posat a disposició dels centres educatius del municipi aquest curs escolar les Activitats d'Educació per a la Salut del catàleg de la Diputació de Barcelona. En total, durant aquest 2024 s'oferiran 68 tallers de diferents àmbits relacionats amb la salut.

Els tallers, que s'impartiran a les aules d'Infantil, Primària i Secundària, tractaran sobre alimentació, sexualitat, benestar emocional, cura del cos i autoprotecció. 

Tallers sobre salut
Tallers sobre salut