Els Reis d'Orient s'instal·laran 3 dies al pavelló Germans Margall i les famílies els podran visitar amb cita prèvia

Última revisió 11-12-2020 13:14
12/12/2020

La situació sanitària de la pandèmia provocada per la COVID-19 no permet fer la tradicional cavalcada de Reis el 5 de gener. De tota manera, Melcior, Gaspar i Baltasar visitaran Malgrat per estar amb les nenes i nenes de Malgrat. Arribaran al poble el 3 de gener i s'hi estaran fins la nit del 5. S'instal·laran al Pavelló Germans Margall i l'Ajuntament ja està acabant els preparatius per rebre Ses Majestats d'Orient com cal. 

El Pavelló Germans Margall es convertirà en el campanament reial de Melcior, Gaspar i Baltasar durant 3 dies. Els nens i nenes i les seves famílies els podran visitar amb el seu grup bombolla -màxim 6 persones, a excepció de bombolles familiars més amplies- els dies 3, 4 i 5 de gener d’11 h a 14 h i de 17 h a 20 h. 

Per poder-ho fer cada família ha d’adquirir una entrada anticipada a través de la plataforma www.entrapolis.com a partir del 21 de desembre. Cada família haurà de triar el dia i la franja horària per fer la trobada amb els Reis de l'Orient. També es podran adquirir presencialment el dia 23 de desembre de 10 h a 14 h en un estand situat a Les Peixateries Velles i el dia 28 de desembre de 17 h a 20 h a l’esplanada del Pavelló Germans Margall.