Els equipaments a l'aire lliure acullen l'activitat esportiva a Malgrat des de l'11 de gener

Última revisió 22-01-2021 13:52
22/01/2021

Les actuals restriccions de la pandèmia no permeten fer esport en espais tancats. Per això, la Regidoria d’Esports va posar en marxa l’11 de gener una reestructuració dels equipaments esportius a l’aire lliure perquè poguessin ser utilitzats per  les entitats que habitualment fan la seva activitat en els pavellons tancats.

 

El camp municipal d’esports, la pista polivalent, les pistes d’atletisme i també la plaça de Moguer -espai no considerat equipament esportiu- concentren aquests dies l’activitat esportiva del poble. El regidor d’Esports, Ludwig Hasko, ha explicat que “es va posar a disposició de les entitats la plaça de Moguer per a ús esportiu, a més de reorganitzar l’ús de la pista polivalent i el camp de futbol per acollir a més, de les activitats habituals, la d’altres entitats”. “A les entitats que habitualment fan servir els pavellons tancats la possibilitat de fer ús d’aquests espais esportius a l’aire lliure”, ha detallat el regidor. Els clubs de futbol sala, hoquei, patinatge i twirling van acceptar aquesta alternativa. 

Ludwig Hasko també ha explicat que aquests espais están controlats per un conserge, tal i com marca la normativa del Departament de Salut de la Generalitat per garantir les mesures de seguretat i prevenció de la pandèmia.

 

 

Imatge de la plaça Moguer. Foto: AjMalgrat.
Imatge de la plaça Moguer. Foto: AjMalgrat.