El Servei Local d'Ocupació ofereix el tràmit d'actualització de dades de forma telemàtica

Última revisió 07-04-2020 09:09
06/04/2020

El Servei Local d'Ocupació (SLO) ofereix des d'avui dilluns la possibilitat de que les persones inscrites en aquest poguin actualitzar les seves dades de contacte (telèfon i correu electrònic), formacions i experiències laborals realitzades, així com la seva disponibilitat i situació laboral actual.

Fins al moment aquest tràmit només es podia realitzar presencialment al Club de la feina, però tenint present la situació actual de confinament, la Regidoria d'Inserció Laboral ha volgut oferir la possibilitat de que les persones usuàries del Servei Local d'Ocupació puguin seguir vetllant perquè les seves dades estiguin actualitzades, amb l’objectiu d’optimitzar el seu procés de recerca activa de feina. 

Per poder actualitzar les seves dades, es recomana que les persones usuàries del SLO entrin prèviament a https://xaloc.diba.cat/ per poder consultar les dades què disposa el SLO i que es van enregistrar durant l'entrevista inicial o la darrera acció de seguiment. Posteriorment, si es volen aportar més dades o modificar les que té el Servei Local d'Ocupació, caldrà que s'ompli el formulari d'actualització de dades adjunt a aquesta notícia i el facin arribar a inserciolaboral@ajmalgrat.cat.