El grup La Pegatina, cap de cartell de les Barraques de Sant Roc 2022

Última revisió 06-07-2022 11:58
06/07/2022

El grup La Pegatina és el cap de cartell de les Barraques d'aquest Sant Roc 2022. L'alcaldessa, Sònia Viñolas, i el regidor de Joventut, Sergio Ortín, han presentat aquest matí el cartell que completen Santa Salut, Clima i els grups locals D-Covers, DJ's Jose Reyes i Mario Otero, i la Summer Moguda. Les barraques tindran lloc els dies 12, 13 i 14 d'agost a la platja de Malgrat Centre, davant de la plaça de Xesco Boix. 

Els malgratencs D-Covers i DJ's Jose Reyes i Mario Otero obriran les barraques el divendres 12 d'agost. L'endemà dissabte hi actuaran els grups Clima, La Pegatina i Santa Salut. La també malgratenca Summer Moguda clourà les barraques el diumenge 14. 

A més, també hi actuaran els guanyadors dels dos concursos de rap que ha organitzat la regidoria: Jose Montferrer Muñoz, conegut artísticament com a Efedece, i Santiago Vizera, Karppa Koy. 

El regidor de Joventut, Sergio Ortín, ha definit el cartell d'aquesta edició com a "potent, atractiu i sobretot, variat i amb diferents estils musicals". Ortín també ha posat l'accent en l'aposta ferma pels grups locals. El regidor ha destacat la incorporació del rap al cartell de Barraques com una novetat, ja que "fins ara era un estil que no s'havia programat per festa major". 

Cartell de Barraques 2022
Cartell de Barraques 2022