El govern municipal presentarà dilluns, en Audiència Pública, el pressupost per al 2024

Última revisió 04-12-2023 13:37
04/12/2023

El govern municipal celebrarà el pròxim dilluns, dia 11 de desembre, una audiència pública per presentar el pressupost de l’Ajuntament per al 2024. L'acte es farà a la Sala d'Actes Joaquim Garriga de l'Arxiu Municipal a les 18 h.

L’audiència pública és una eina prevista pel reglament de participació per compartir informació sobre la gestió pública i alhora promoure la participació ciutadana i la transparència. El govern municipal presentarà el pressupost per al pròxim any en audiència pública i els ciutadans i ciutadanes que vulguin podran expressar la seva opinió, propostes i suggeriments.

La sessió se celebrarà a la Sala d'Actes Joaquim Garriga de l'Arxiu Municipal a les 18 h. La presentació de la proposta del govern per al pressupost del pròxim any anirà a càrrec de l'alcaldessa, Sònia Viñolas, el regidor d'Hisenda i Serveis Econòmics, Miquel Casajuana, i el regidor de Participació Ciutadana, i primer tinent d'alcaldessa, Jordi Farré.

Les opinions expressades en audiència pública, es recolliran en una acta formal i són de caràcter consultiu i no vinculant.

Audiència Pública pressupost 2024
Audiència Pública de presentació del pressupost de l'Ajuntament per al 2024. Foto: AjMalgrat.