El govern aprova accions per dinamitzar el comerç local i promocionar l'oferta de càmpings

Última revisió 24-07-2020 13:42
24/07/2020

La Junta de Govern Local va aprovar ahir dijous diverses accions per dinamitzar els espais del poble on hi ha comerç local durant el pròxim mes d'agost. També es va donar llum verd a una campanya de promoció de Malgrat de Mar com a destinació de càmping. 

L'activitat comercial del poble s'ha vist molt afectada per la pandèmia provocada per la COVID-19. La Regidoria de Promoció Econòmica vol reactivar el sector i ha organitzat  un seguit d'activitats per dinamitzar d’una manera itinerant diferents espais del municipi on hi ha presència comercial i, d’aquesta manera, fer més visible i atractiva l’oferta comercial de Malgrat. S'ha previst que les activitats siguin itinerants i es faran coincidir dues alhora per evitar aglomeracions i poder complir amb les mesures de prevenció i seguretat establertes. 

Les activitats lúdiques i d'animació estan adreçades al públic familiar i es portaran a terme a diversos eixos comercials del poble, com la zona turística -Sant Esteve, Bon Pastor i plaça de l'Àncora-, centre -plaça de Josep Anselm Clavé, Parc de Can Campassol i carrers cèntrics- i Malgrat Nord -avinguda Mediterrània. El cost de les activitats és de 3.938,55 euros. 

El regidor de Promoció Econòmica, Ludwig Hasko, ha explicat que "aquestes activitats s’han planificat per dinamitzar les zones de municipi amb oferta comercial i sempre vigilant i tenint en compte totes les mesures de seguretat". "És per això que la major part d’elles són itinerants, per evitar aglomeracions de gent i situacions de risc, i amb la intenció de fer més atractiu el centre comercial obert del municipi de Malgrat de Mar. Des de la nostra regidoria de Comerç, sempre som al costat del comerciant. Hem planificat aquestes activitats i estan consensuades amb ells", ha afegit Ludwig Hasko.

 

Malgrat, destinació de càmping

La Junta de Govern Local també va aprovar posar en marxa una campanya de promoció de Malgrat com a destinació de càmping amb la idea de donar a conèixer l'oferta d'allotjaments del municipi. El sector dels càmpings amb més de 5.000 places ha patit aquest 2020 les destrosses provocades pel temporal Gloria el passat mes de gener i les conseqüències econòmiques de la crisi sanitària provocada per la pandèmia. La Regidoria de Promoció Econòmica ha apostat per promocionar aquest sector turístic iniciant una campanya per donar a conèixer aquesta àmplia oferta que té el nostre municipi. 

Una gran part dels usuaris de càmping a Catalunya utilitzen aplicacions i portals especialitzats en aquesta oferta, per buscar informació de les destinacions i fer la reserva de les seves vacances. La Regidoria de Promoció Econòmica vol enfocar la promoció a un públic de proximitat. D'aquesta manera, s'ha optat per promocionar des del portal Campingscat.com, tant la destinació com els allotjaments de càmping i amb la idea de millorar el posicionament de marca Malgrat de Mar com a destinació amb una àmplia oferta de càmping propera, familiar i segura. El cost de les accions promocionals és de 880 euros més IVA. 

El regidor de Promoció Econòmica ha detallat que "des de la regidoria de Turisme apostem per la promoció dins aquest nou portal especialitzat en el sector càmpings". "Som conscients de la situació en la qual es troba el sector, que ja va estar colpejat pel temporal Gloria a principis d’any i ara, juntament amb el sector hoteler, està fent grans esforços per tenir oberts els seus establiments i donar un bon servei i segur. Aquest fet permet que el nostre municipi es posicioni com a destinació segura i referent en el món dels càmpings", ha manifestat.