El Centre Cívic posa en marxa un nou trimestre de cursos i activitats

Última revisió 11-01-2022 09:00
07/01/2022

El 13 de gener s'obre el període d'inscripció per als cursos del primer trimestre del Centre Cívic. La inscripció s'allargarà fins el 20 de gener i s'ha de fer presencialment amb cita prèvia. Es pot demanar al mateix Centre Cívic, c/ Segre, 1 tel. 93 761 98 13 o a l' OAC, c/ Carme, 30 tel. 93 765 33 00 i correu ccm@ajmalgrat.cat

El Centre Cívic ha programat els cursos i activitats per aquest 2022. En l'àmbit de les arts plàstiques i manualitats es faran tallers de ceràmica creativa i un taller de costura. En l'apartat de benestar i emocions destaquen els cursos d'hipopressius i salut postural; de tonificació i mobilitat; de memòria i estimulació cognitiva; de kundalini ioga o el taller de teatre. En l'àmbit de llengua i literatura s'oferiran cursos d'escriptura creativa i un taller d'acollida lingüística i cultural (TALC).

En l'àmbit de les arts escèniques com la música, teatre i dansa el Centre Cívic oferirà cursos d'introducció a la guitarra flamenca; de guitarra flamenca; teatre per a infants i dos nivells de sevillanes. En l'apartat de tecnologia i arts visuals es farà un curs d'iniciació a la informàtica bàsica i un curs de fotografia. En l'apartat de coneixement de l'entorn i humanístic es faran xerrades sobre mitologia i art. Unes xerrades que aniran a càrrec de Joan Piña i que es faran els dimecres 26 de gener, 23 de febrer, 27 d'abril, 25 de maig i 22 de juny entre les 18:30 i les 20h.

També s'han preparat visites guiades als espais verds de Malgrat de Mar. La primera serà el dissabte 30 d'abril a les 10h per conèixer la infraestrucutura verda del municipi. El dissabte 18 de juny serà el torn per parlar dels 'arbres, els nostres millors veïns'. Unes xerrades que aniran a càrrec de Carles Garcia, responsable del Servei Municipal d'Espais Verds.

El Centre Cívic també oferirà tallers de botifarra els dies 29 de gener, 26 de febrer i 26 de març que aniran a càrrec dels membres de la SCR La Barretina Vermella.

El Centre Cívic també acull activitats relacionades amb el Voluntariat per la llengua i ofereix la seva sala d'assaig musical. La sala està disponible de dilluns a divendres de 9 a 14h i de 15 a 20h i els dissabtes de 9 a 14h amb un màxim de 6 h d'assaig setmanals. S'ha de fer el pagament trimestral de 20 euros. 

 

Consulta a sota les activitats i els tallers.

Activitats del Centre Cívic per aquest 2022
Activitats del Centre Cívic per aquest 2022