El CD Malgrat i el CE Olimpic Malgrat s'uneixen

Última revisió 09-02-2024 08:25
08/02/2024

Els clubs de futbol CD Malgrat i el CE Olimpic Malgrat s'uneixen en una única entitat esportiva. Així ho han anunciat en un comunicat conjunt. La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament ha valorat molt positivament la unió dels dos clubs i qualifica la decisió de "fet històric". 

En el comunicat, els dos clubs afirmen que hi ha la voluntat de unir esforços i fer un club més gran "anant tots a una i amb el mateix objectiu". "Ho fem amb molta il·lusió i moltíssimes ganes, sempre tenint en compte i sent prioritat aquest esport i la il·lusió de tots els nens i nenes que ho vulguin practicar", afirmen els dos clubs en l'escrit conjunt. 

Les dues entitats ara hauran de decidir quin serà el nom del club que sorgeixi de la fusió i també quins seran els colors de les seves equipacions. 

El regidor d'Esports, Miquel Àngel Ruiz, s'ha mostrat molt satisfet de l'entesa entre els dos club. El regidor ha subrallat que és "l'acord és molt positiu pel futbol a Malgrat, per l'Ajuntament i pel poble en general". La regidoria ha treballat per facilitar l'entesa dels dos clubs. 

Comunicat oficial del club
Comunicat oficial dels dos clubs. Foto: CD Malgrat i CE Olimpic Malgrat.