El barri de Malgrat Nord celebra les seves festes divendres i dissabte

Última revisió 05-07-2022 10:37
05/07/2022

Malgrat Nord es vesteix de festa aquest divendres. L'Associació de Veïns de Llevant ha preparat un programa d'activitats per a tots totes les edats, que se celebraran a la pista polivalent del costat del Camp Municipal d'Esports. 

Les ja tradicionals festes de Malgrat Nord començaran divendres a la tarda amb activitats per a la mainada: inflables i festa de l'escuma a partir de les 16 h. El Club de Twirling Malgrat de Mar farà una exhibició de twirling a partir de les 18 h i una hora més tard, està previst l'espectacle de flamenc que organitza la Peña cultural flamenca 'El Cabrero'. La primera jornada festiva es tancarà amb el ball de festes amb Pola Music a partir de les 21 h. 

L'endemà dissabte hi haurà xocolatada per a la mainada i animació amb l'artista polifacètica malgratenca Lídia Massó a partir de les 18:30 h. També hi haurà havaneres amb el grup Mar i Vent a les 20 h i per tancar les festes d'enguany, actuarà el malgratenc Javier Ginés amb Juan Cuellar com a teloner a partir de les 22 h. 

Les activitats compten amb la col·laboració de l'Ajuntament. 

Festes de Malgrat Nord
Festes de Malgrat Nord