Educació lliura els 18ns Premis Treballs de Recerca

Última revisió 22-06-2022 13:39
20/06/2022

La Regidoria d'Educació ha lliurat aquest vespre els Premis Treballs de Recerca d'enguany en un acte celebrat als Jardins de la Torre de la Vídua Sala. Abril Martínez, Isabel Colomina i Martina Bayarri de l'Institut Ramon Turró i Èlia Basart i Sergi Madico de l'Escola Vedruna han estat premiats pels seus treballs de recerca en aquesta divuitena edició. Enguany, el premi local ha quedat desert.

Els premiats d'aquesta 18a edició són: Abril Martínez de l’Institut Ramon Turró pel treball Parlem de sexe: Una mirada a l'educació sexual impartida a l'educació secundària obligatòria a Malgrat de Mar, Isabel Colomina de l’Institut Ramon Turró per Microorganismes a la llar; neteja i desinfecció, Martina Bayarri de l’Institut Ramon Turró per Les mascaretes a prova. Estudi sobre l'eficàcia de les mascaretes, Èlia Basart de l’Escola Vedruna per El cristall com a mirall de salut i Sergi Madico de l’Escola Vedruna per La batalla de l'Ebre.

Han estat finalistes: Desirée Díaz de l’Institut Ramon Turró per Aromateràpia, què tan eficaç és?, Marina Mateu de l’Institut Ramon Turró per L'herència clàssica des d'un punt de vista teatral. L'evolució dels clàssics i el seu impacte en l'actualitat, Berta Soler de l’Institut Ramon Turró per És el català realment la llengua que parlem? Situació de la llengua catalana a les aules de l'Alt Maresme, Ana Carina Sepúlveda de l’Escola Vedruna per Teclat controlador MIDI programat amb Arduino i Martina Vila de l’Escola Vedruna per Ansietat i depressió en els joves.

L'acte de lliurament dels premis d'aquest vespre ha estat presidit per l'alcaldessa, Sònia Viñolas, la regidora d'Educació, Lurdes Borrell, la directora de Secundària de l'Escola Vedruna, Laura Puig, el director de l'Institut Ramon Turró i Darder, Jaume Carles, el president de l'AMPA de l'Institut Ramon Turró, Marc Pons i el president de l'AMPA de l'Escola Vedruna, Ivan del Río. També han assistit la segona tinent d'alcaldessa, Isabel Ortiz i gairebé tots els regidors de l'oposició, així com familiars i professorat dels dos centres. 

Els Premis Treballs de Recerca van néixer amb l'objectiu de premiar i donar a conèixer la tasca dels alumnes de Batxillerat dels centres educatius de Malgrat de Mar, i alhora reconèixer l'esforç, la feina ben feta i l'excel·lència acadèmica. A la categoria local, hi participen els treballs que fomenten l'estudi i el coneixement del poble. Aquesta iniciativa de la Regidoria d'Educació compta amb el suport de les AMPA de l'Institut Ramon Turró i Darder i de l'Escola Vedruna.

Premis Treballs de Recerca
Foto de família dels 18ns Premis Treballs de Recerca. Foto: AjMalgrat.