Dotze carrers participen en el 1r concurs "Engalana't" per guarnir el poble per Sant Roc

Última revisió 05-08-2022 14:06
05/08/2022

Dotze carrers participen en la primera edició del concurs "Engalana't", organitzat per la Comissió de Festes Populars del consell sectorial de Cultura. Hi participen els carrers d'Aragó, Comerç, Desclapers, doctor Marañón (tram entre Badalona i Josep Caralt), Mallorca (tram entre Ramon Turró i St. Esteve), Maó, Mar (tram entre St. Esteve i Llevant), Mossèn Cinto Verdaguer, Nàpols, Ramon Turró (tram entre pàrquing Liceu i Bon Pastor), Sant Esteve (tram entre Escoles i Bon Pastor) i Sant Pere. Aquest diumenge es farà públic el veredicte del jurat. 

Des d'avui divendres 5 d'agost, dia d'inici de la festa major de Sant Roc, i fins al 31 es podran veure les decoracions dels carrers participants. El mar és la temàtica predominant. 

El veredicte i el lliurament de premis tindrà lloc aquest diumenge a la mitja part de la Cantada d'Havaneres de la festa major, que es farà a les 22 h a la plaça de Xesco Boix. Hi haurà tres premis: un primer amb 300 euros, un segon de 200 i un tercer de 100. Els tres guardons també inclouran una placa commemorativa de ceràmica.