Darrers dies de la 2a marató d'estalvi energètic a la Biblioteca, el Cubí i el Germans Margall amb el repte de reduir el consum d'aigua

Última revisió 12-12-2019 23:13
24/02/2017

Malgrat de Mar enfila els darrers dies de la 2a Marató d'Estalvi Energètic. Durant les tres primeres setmanes del mes de febrer s'ha aconseguit una reducció del consum d'energia elèctrica del 36,09% i del 42,56% de gas a la Biblioteca La Cooperativa, l'Escola Marià Cubí i Soler i el pavelló Germans Margall. El consum d'aigua continua sent un repte i només s'ha aconseguit estalviar al Pavelló Germans Margall.

Segons dades facilitades per la Regidoria de Medi Ambient, el Pavelló Germans Margall ha aconseguit un estalvi en electricitat del 43,99% durant les tres primeres setmanes de febrer, la Biblioteca La Cooperativa un 29,68% i l'Escola Marià Cubí un 30,83%. Pel que fa al gas, el pavelló ha obtingut un 50,14% d'estalvi en consum de gas i l'escola, un 30,68%. La Biblioteca no té servei de gas. Pel que fa al consum d'aigua, només el pavelló ha aconseguit un estalvi d'un 0,90% en consum d'aigua.

Des de la Regidoria de Medi Ambient, que promou aquesta iniciativa, es fa una crida als usuaris d'aquests tres equipaments municipals a continuar fent possible l'estalvi energètic, en especial, d'aigua per a aquests dies que queden de mes de febrer.

12 municipis participen a la 2a Marató d'Estalvi Energètic

L'Ajuntament de Malgrat de Mar participa aquest mes de febrer a la 2a Marató d'Estalvi Energètic, una campanya de sensibilització i de bones pràctiques en l'ús i el consum d'energia, que té la voluntat afegida de destinar l'estalvi econòmic aconseguit a la lluita contra la pobresa energètica. Enguany hi participen 12 Ajuntaments, dels quals Malgrat de Mar és el més petit: Badalona, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Granollers, Malgrat de Mar, Manresa, Mataró, Pineda de Mar, Sant Boi de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Terrassa i Vilanova i La Geltrú. Aquesta marató és una iniciativa de l'empresa L'Origen. L'objectiu d'aquesta marató és per una part, reduir, durant aquest proper mes de febrer de 2017, els consums d'aigua, electricitat i gas de la Biblioteca La Cooperativa, el Pavelló Germans Margall i l'Escola Marià Cubí i Soler. Per altra part, l'estalvi energètic aconseguit es destinarà a prevenir i combatre la pobresa energètic