Concurs fotogràfic sobre el bàsquet femení a Malgrat de Mar

Última revisió 30-12-2020 13:38
28/12/2020

La regidoria d'Esports ha posat en marxa un concurs fotogràfic sobre el bàsquet femení a Malgrat de Mar. Les fotografies, que no podran ser modificades digitalment ni per cap altre mitjà, es poden presentar entre el 23 de desembre i el 29 de gener a través d'una instància al registre de l’Ajuntament de Malgrat de Mar ( OAC del carrer del Carme o Àrea de Serveis a la Persona del carrer Can Feliciano). Els participants hauran d'adjuntar en sobre tancat la fotografia que presenta al concurs. La instància ha d’adreçar-se al departament d’Esports. Per presentar la instància al registre s’ha de demanar cita prèvia.

Les bases del concurs determinen dues categories: A, per a fotografies en color i B, per a les fotografies en blanc i negre. Han de ser fotografies pròpies i fetes a Malgrat de Mar.

Es valorarà la seva originalitat, la composició, la qualitat i la singularitat de la imatge. Una vegada feta una primera selecció, es farà una exposició de totes les fotografies presentades per una posterior votació popular. Les que tinguin més vots de cada categoria seran les guanyadores. Els guanyadors rebran un trofeu i un obsequi.

Aquest concurs està inclòs en els actes de la Capitalitat del Bàsquet Femení Malgrat de Mar 2020-2021.

Les bases del concurs les podeu consultar al següent PDF

Documents adjunts